Iată cum se juca Victor Micula de-a poliţistul! Noi detalii din dosarul întocmit pe numele milionarului

Ultima actualizare:

    Victoraş Micula se îmbrăca în poliţist şi mergea la percheziţii
Victoraş Micula se îmbrăca în poliţist şi mergea la percheziţii

Ies la iveală noi amănunte din dosarul întocmit pe numele excentricului milionar Victor Micula şi a patru poliţişti acuzaţi că au devenit slujbaşii lui, iertându-l de amenzi şi rezolvându-i disputele din trafic.

Micula jr (25 de ani) accesa bazele de date secrete ale MAI, chiar din dispeceratul de monitorizare a municipiului Oradea, situat într-o zonă teoretic securizată a Poliţiei Oradea, scrie adevarul.ro. Mai mult, fiul miliardarului Frutti Fresh a participat la o acţiune a Poliţiei Oradea, a făcut percheziţii şi chiar a fost de faţă la audierea unui suspect. S-a întâmplat în decembrie 2018, iar cazul a fost dat în vileag chiar de către „victime" pe 16 ianuarie, anul trecut, când l-au reclamat pe Micula la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru uzurpare de calităţi oficiale.

Din datele existente până acum, în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2018, Micula a oprit un echipaj de Poliţie care patrula în centrul oraşului, ca să reclame faptul că un interlop orădean, Alin Mărginean, s-a urcat la volan după ce a consumat droguri. Coordonatorul echipajului, agentul Ovidiu Vaida, îl cunoştea, motiv pentru care i-a făcut pe plac lui Micula şi l-a luat în maşină, urcându-l în faţă, cerându-le poliţiştilor locali să stea pe bancheta din spate, şi a pornit în urmărirea lui Mărginean, pe care l-au şi găsit în scurt timp. Înainte să coboare din autospeciala Poliţiei, Micula a primit o geacă cu însemnele Poliţiei şi o cagulă şi, echipat în acest fel şi de faţă cu un echipaj de mascaţi, a fost lăsat să percheziţioneze un pasager, să scotocească prin portbagajul maşinii suspecte, să-i însoţească pe ocupanţii maşinii la Serviciul de Medicină Legală, iar apoi şi la sediul Poliţiei Municipiului, unde a asistat la întocmirea procesului verbal de constatare şi chiar la audieri, proceduri la care pot participa doar persoanele vizate şi avocaţii lor.  Dosarul penal deschis pe marginea incidentului a fost preluat, pe 29 ianuarie 2019, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Dosarul vorbeşte despre mai multe incidente care îl au ca protagonist pe Micula jr, cum a fost şi cel din noaptea de 28/29 martie 2018, când Micula şi-a chemat un amic din Poliţie, pe agentul şef Alin Zanca, să caute împreună un şofer cu care s-a şicanat în trafic. Cei doi au făcut ture în oraş cu autospeciala Poliţiei ca să-l găsească, iar în final au parcat la sediul Poliţiei Oradea, unde Victoraş a aflat datele rivalului, ca să-l poată găsi. Datele le-a aflat cu ajutorul Cameliei Ile, care era de serviciu în dispeceratul de monitorizare al oraşului, şi care i-a dat parola de acces la baza de date a MAI, strict secretă. Un alt incident s-a petrecut în noaptea de 13/14 aprilie 2018, produs în jurul orei 3.30 dimineaţa, când a fost scăpat de poliţişti de o amendă, după ce a intrat cu maşina pe pietonală. Dosarul mai vorbeşte despre o înregistrare video în care Micula jr apărea circulând în maşină cu un pui de leu şi o puşcă cu lunetă, cursa ilegală de maşini în timpul căreia Victoraş a fost filmat trăgând cu un pistol mitralieră AK-47, dar şi despre cum tânărul şi amicii săi au ieşit la vânătoare ilegală cu elicopterul.  

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net