Iată rezultatele la Admiterea la liceu 2014

Ultima actualizare:

    Repartizarea computerizată în licee are loc loc în trei etapeFoto Adevărul
Repartizarea computerizată în licee are loc loc în trei etapeFoto Adevărul

Aproape toţi elevii de clasa a VIII-a, mai precis 99,3% dintre cei 128.707 care au completat fişele de înscriere, au fost repartizaţi în liceu în prima etapă, iar restul de 961 au rămas pentru etapa a II-a, potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Rezultatele admiterii în prima etapă au fost făcute publice pe site-ul http://admitere.edu.ro. Elevii au completat 2.059.366 de optiuni de inscriere in unitati scolare, ceea ce reprezinta, in medie, 16 optiuni pentru fiecare elev in parte.

Pentru etapa a doua a repartizării computerizate au rămas libere, la nivel naţional, 20.351 de locuri în licee, cele mai multe, peste 1.000, fiind în Bucureşti şi în judeţul Bacău, iar cele mai puţine, în judeţele Covasna (131), Giurgiu (149), Sălaj şi Bistriţa-Năsăud (183). A doua etapă de admitere va avea loc în perioada 16 -31 iulie. În perioada 16-21 iulie vor fi completate fişele de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi de către cei care au rămas nerepartizaţi. Repartizarea computerizată a candidaţilor din etapa a doua de admitere va avea loc în 24 iulie, în aceeaşi zi urmând să fie afişate listele la şcoli şi licee. Candidaţii repartizaţi vor putea depune dosarele de înscriere la licee în perioada 24-25 iulie.

În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu, conform mediafax.ro.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net