Gheorghe Știrbu (54 ani), din București, a plecat bucuros din redacție. A câștigat 300 de lei la concursul nostru Click!MANIA, exact câți bani îi trebuiau ca să cumpere un cadou soției, de ziua ei.


”Sunt inginer în Armată și nu prea am timp să citesc multe ziare. Dar cumpăr ziarul Click!, unde citesc cu plăcere paginile de sport și de sănătate. Am fost plăcut surprins să văd că am câștigat 300 de lei, exact când mă gândeam ce cadou să îi fac soției, care se numește Elena”, ne-a spus bucureșteanul, care a promis să mai cumpere ziarul nostru pentru alte câștiguri, mai mari. Şi tu te poţi număra printre norocoşi.

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

 
 
Loading...