Idei pentru petrecerea timpului în vremuri de izolare. Spectacole de operă și teatru gratuite pe internet

Ultima actualizare:

Teatrul Ion Creangă se mută în online. Dragi copii și părinți, trebuie să știți că, începând cu acest weekend, Teatrul Ion Creangă din București se mută în online cu o bună parte din spectacole.

Sala virtuală va fi „deschisă” pe pagina de Facebook, unde zilnic, de la ora 10.30-11.00 sau de la ora 18.00, vor fi postate spectacole. Acestea nu sunt transmise live, sunt reprezentații înregistrate, care s-au jucat cu public în sală și care surprind și o parte din emoția și reacțiile micuților spectatori. Toate înregistrările vor fi disponibile timp de 3 ore de la începerea transmisiunilor live, astfel că le puteți vedea și revedea atunci când puteți. Vor fi spectacole pentru școlari (+6 ani), preșcolari (3-6 ani), dar și pentru copii cu vârsta sub 3 ani.  

Cele mai bune spectacole de operă, gratuit din fața calculatorului 

Metropolitan Opera a iniţiat programul „Nightly Met Opera Streams”, pe site-ul propriu, în încercarea de a oferi în continuare pu-blicului acces la spectacole de operă. „În aceste vremuri extraordinar de dificile, am vrea să oferim consolare iubitorilor de operă. În fiecare seară, vom oferi o diferită bijuterie din colecţia noastră din ultimii 14 ani”, a anunțat prin-tr-un comunicat managerul Peter Gelb, citat de news.ro. Streamingul este gratuit şi începe, în fiecare seară, la ora 19.30. Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de 20 de ore.  

Dana Rogoz le citește copiilor 

Din dragoste pentru copii, dar și pentru cărți, Dana Rogoz a început un proiect frumos pe pagina ei de Facebook. În fiecare zi, de la ora 16.00, citește live câte o poveste pentru copii, arătându-le micilor ei ascultători și imagini colorate din cartea pe care o ține în mână. Dacă nu reușiți să fiți în fața ecranelor la ora 16.00, nu-i nimic, căci o puteți urmări oricând. Acesta este avantajul online-ului. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net