Idei pentru timpul liber. Concerte Delia, X Factor Show şi Taxi

Ultima actualizare:

Delia, primul turneu naţional din carieră. „Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat în primăvara acestui an în cadrul primului turneu național din cariera artistei, care va avea loc în 10 orașe din țară.

După succesul pe care l-a avut în București și în Londra cu acest spectacol, Delia se pregătește să „îndulcească” și locuitorii altor orașe ale României. Seria de concerte va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară) și Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă).

Poţi participa live la X Factor Show

Bella  Santiago
Bella Santiago

Sâmbătă, 23 februarie, la Berăria H din Bucureşti are loc prima ediţie “The X factor Show”, un spectacol live cu unii dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi ai emisiunii, în frunte cu fabuloasa Bella Santiago. Olga Verbitchi, Alina Mocanu sau Jeremy Ragsdale vor fi de asemenea prezenţi pe scenă şi vor cânta piese prin care au intrat în istoria emisiunii. Show-ul începe la ora 19.00, iar mesele trebuie elibe-rate până cel târziu la ora 21.30, deoarece de la ora 22.00 începe un alt spectacol în locaţie. Biletele costă 20, 35 sau 50 de lei. 

Taxi face show în Bucureşti

După 20 de ani de activitate, trupa Taxi are cu ce se mândri: peste 1.000 de concerte, o prezenţă la Eurovision, 8 albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Câteva dintre acestea le poţi asculta joi, 21 februarie, de la ora 21.30, la Hard Rock Café din Bucureşti, în cadrul unui concert de excepţie. Biletele costă 65 de lei, acces general cu loc la masă sau 99 de lei cu loc la masă în faţa scenei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net