Idei pentru timpul liber. Iată ce puteți face la sfârșitul lunii mai

Ultima actualizare:

Gaşca Zurli, spectacol gratuit pentru copiii sărmani. De 1 Iunie, Gaşca Zurli te aşteaptă la Sala Palatului din Bucureşti cu 3 spectacole, de la orele 11.00, 15.00 şi 18.00.

„Dacă aveţi costume prin dulapuri, pregătiţi-le, pentru că vă aşteptăm costumaţi în zâne, eroi, animăluţe, vrăjitoare. Vom face o incursiune în cea mai frumoasă lume a copilăriei”, anunţă organizatorii. Spectacolul de la ora 15.00 e gratuit (pe bază de invitaţii), destinat copiilor aflaţi în centrele de plasament din Bucureşti şi din ţară, copiilor ce provin din medii şi familii defavorizate. „Gașca Zurli a apărut din dragoste pentru copii. Pentru toți copiii! Nu contează dacă au doi părinți sau nici unul, dacă sunt sănătoși sau bolnavi, dacă sunt bogați sau săraci. Îi invităm pe toți cei care se ocupă de ei să ia legătura cu noi (contact@zurli.ro)”, a spus Mirela Retegan. La celelalte două spectacole, biletele au preţuri cuprinse între 45 şi 200 de lei.  

Weekend destinat celor mici, la Cluj-Napoca

Teatrul de Păpuși Puck din Cluj-Napoca îi așteaptă pe cei mici, alături de frățiori, părinți și bunici, să se bucure de Ziua Copilului participând la spectacole de teatru, dans, muzică, ateliere de creație, activități și demonstrații sportive. Toate acestea și multe altele vor avea loc în 1 și 2 iunie în Parcul Central, în cadrul festivalului “Hai-Hui printre povești”. Ziua de 1 Iunie începe la ora 10.00, în zona Teatrului Maghiar, cu Crosul Copiilor. Urmează spectacole de teatru, un eveniment caritabil de zumba, dans modern şi contemporan, demonstraţii de karate, ateliere de confecţionat păpuşi şi cadouri etc.. Distracţia continuă în acelaşi fel şi duminică, 2 iunie. Accesul la evenimente este gratuit.

 Taxi face show în Bucureşti 

„Jumătatea mea”, „Eşti iubibilă”, „Cele două cuvinte” şi multe alte piese celebre marca Dan Teodorescu, pline de umor şi ironie, se vor auzi joi, 30 mai, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Eşti invitat şi tu la concertul trupei Taxi pentru a cânta hit după hit şi a petrece o seară frumoasă şi veselă. Biletele costă 65 sau 90 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net