Idei pentru timpul liber. Poţi cumpăra bilet la teatru pentru copiii instituţionalizaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Opera Comică pentru Copii din Bucureşti a lansat „biletul în aşteptare”. Astfel, de fiecare dată când mergi la teatru, poţi cumpăra un bilet în plus, pe care să îl laşi „în aşteptare”.

Pentru fiecare astfel de bilet, instituţia acordă încă unul, pe care le va oferi apoi cadou copiilor instituţionalizaţi, din medii defavorizate sau cu probleme de sănătate. Pe 8 şi 9 aprilie, de la ora 10.00, se joacă „Nino Arlechino”, o piesă cu dialoguri şarmante, arii cuceritoare şi, peste toate, multe hohote de râs. Un bilet valabil pentru două persoane costă 15 lei. 

Loredana, concert la Berăria H

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa cu cel mai spectaculos show şi a cărei voce nu te lasă să stai pe scaun vine alături de band-ul Agurida la Berăria H marţi, 4 aprilie. Promite un spectacol de excepţie, în cadrul căruia va cânta piese care au făcut-o celebră. Concertul începe la ora 22.30, iar preţul biletelor este de 40, 55 sau 85 de lei.

«Gaiţele» se plimbă prin ţară

simeon stalpnicul png

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti, „Gaiţele”, sau „Cuibul de viespi”, cum se intitula la începutul anilor ‘30, poate fi admirată pe scenele din toată ţara. Mâine, 3 aprilie, se va juca la Teatrul Vasile Alecsandri din Iaşi (ora 19.00), pe 10 aprilie, la Opera Naţională din Timişoara (ora 20.00), pe 11 aprilie la Arad, pe 28 aprilie la Ploieşti şi pe 29 aprilie la Buzău. Biletele costă 80 şi 100 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net