Iese iar Becali din puşcărie?«Peste 2 săptămâni face Dumnezeu un semn spre mine şi mă eliberează de la CEDO»

Ultima actualizare:
Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

George Becali le-a declarat jurnaliștilor, marţi dimineaţă, la revenirea la Penitenciarul Poarta Albă, că speră să fie liber după un an și jumătate de închisoare.

El urmează să depună o contestație la executare în dosarul Valiza deoarece fapta pentru care a fost condamnat s-a dezincriminat, conform noului cod penal, transmite Mediafax.

Latifundiarul din Pipera a mai spus că este posibil chiar să iasă și mai repede, în urma unei decizii a CEDO, bazată pe un articol potrivit căruia persoanele grav bolnave și care nu pot fi tratate în rețeaua penitenciarelor trebuie lăsate să se trateze în libertate.

“Peste două săptămâni face Dumnezeu un semn spre mine și mă eliberează de la CEDO, pe regim de urgență. Că nici avocații habar n-au. E un articol, numărul trei mi se pare, că nu poți să ții omul bolnav grav în pușcărie. Că eu am certificat medical. Nu se poate vindeca omul în pușcărie, obligă statul român să ia măsuri. Adică i-a încălcat dreptul ăsta și să se repare. Procurorul general, ministrul de Justiție, face demersuri la Curtea Supremă, să repare. Și spune «Dați-l afară din pușcărie, să se vindece și după aia să vină înapoi». Și eu mă vindec mai greu... cam în doi, trei ani. Mă vindec până la 1 decembrie, când vine noul președinte și pac, Becali grațiere. Dar cine știe. Poate se ambiționează și tata Băse, și buf”, a mai spus finanțatorul Stelei.

Ca să-şi mai reducă din pedeapsă, patronul Stelei vrea să scrie şi două cărţi. “Mai scriu o carte de religie și una de sport, mai și muncesc și ies după șase luni și gata”, a declarat latifundiarul înainte de a intra în penitenciar.

Gigi Becali s-a întors marţi dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă, după permisia de 24 de ore, el declarând la intrarea în unitatea de detenţie că a fost acasă, şi-a liniştit familia că este sănătos, nu este "chelios, bătrân sau slăbit".


    Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

Becali a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă în jurul orei 8.30, cu o jumătate de oră înainte de expirarea permisiei de 24 de ore, iar înainte de a intra în unitatea de detenţie a făcut declaraţii presei.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Citeşte şi:

Ai să râzi! De ce nu mai poartă Gigi Becali guler cervical

FOTO Gigi Becali a fost eliberat! Primele declaraţii ale latifundiarului: «Nimeni nu e stăpânul meu»

FOTO Deţinutul Gigi Becali a trecut de la dubă la Rolls Royce

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net