Ieșean de 22 de ani condamnat pe viață după ce și-a ucis vecinii pentru bani de droguri. A fumat un joint lângă cadavre

Ultima actualizare:

    Bărbatul și victimele sale, mamă și fiu, erau vecini și se înțelegeau bineFoto: Pixabay
Bărbatul și victimele sale, mamă și fiu, erau vecini și se înțelegeau bineFoto: Pixabay

Poveste șocantă! Un tânăr din Iași a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a omorât doi vecini. Motivul crimei au fost banii. Bărbatul de 22 de ani era dependent de droguri.

Tânărul de 22 de ani a fost condamnat pe viață de Tribunalul Iași, după ce judecătorii au aflat că a avut discernământ când a comis fapta, într-o expertiză psihiatrică cerută chiar de el, în speranța că va scăpa de pedeapsă, relatează stirileprotv.ro. Bărbatul și victimele sale, mamă și fiu, erau vecini. Aparent, cei trei se înțelegeau foarte bine.

Criminalul a devenit dependent de droguri la 15 ani, atunci când a încercat pentru prima oară etnobotanicele. El cheltuia toți banii pe care îi câștiga la spălătoria auto unde lucra pe droguri. Pe 9 aprilie 2019, s-a dus la vecinii săi și i-a rugat să îi împrumute un telefon ca să sune pe cineva. Cel care s-a dus după telefon a fost bărbatul, pe care ucigașul l-a surprins cu un cuțit luat din bucătărie. L-a înjunghiat de câteva ori în piept, chiar de față cu mama victimei, care a început să țipe. Tânărul a lovit-o și pe aceasta, care a căzut și a leșinat.

S-a întors de trei ori în casa unde a comis crima

Agresorul a plecat apoi din apartament, luând cu el doar cheile casei.

S-a întors după o oră, a găsit-o pe femeie încă vie și a sugrumat-o cu mâinile goale până a omorât-o. După ce a comis oroarea, a luat din casă două telefoane și un pachet de țigări și a plecat din nou, de data aceasta pentru a vinde un telefon cu 50 de lei, bani din care și-a luat imediat etnobotanice. Nu s-a oprit aici, însă. Criminalul a revenit a doua zi în apartamentul unde zăceau cele două victime și a luat dintr-un portofel 150 de lei, bani pe care i-a cheltuit, de asemenea, pe droguri.

S-a întors și în ziua următoare, a fumat un joint lângă cadavre și a plecat cu o combină muzicală, pe care a vândut-o cu 50 de lei. Anterior, mai furase din casă detergent, fierul de călcat și lenjeria de pat.

Cadavrele au fost descoperite pe 23 aprilie, la două săptămâni de când a avut loc crima. după ce vecinii au sunat la 112 din cauza mirosului. Criminalul a fost prins și el, la scurt timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net