Cel mai iubit concurs din presă face zilnic sute de români fericiţi. Unii ne iau banii, alţii telefoanele sau oalele de bucătărie, iar alţii comandă produse la reducere extrem de utile în gospodărie.

Pentru Elena Ştefan (53 de ani) fiecare ban contează, mai ales că acum viaţa a pus-o la grea încercare. “Soţul este bolnav şi toţi banii noştri se duc pe medicamente. Orice bănuţ este binevenit, iar aceştia au picat numai bine. Bineînţeles că voi cumpăra medicamente cu ei”, ne-a spus femeia care a descoperit un loz cu 300 de lei.

Elena citeşte Click! online, în timp ce soţul ei cumpără ziarul de la chioşc. “Oricum ar fi, avem mereu ziarul în casă, deşi eu îl citesc mai mult de pe telefon”, a conchis bucureşteanca. 

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. 

Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

loading...
Loading...