«Îi iau fetiţei mele un cadou de Ziua Copilului»

Ultima actualizare:

    Steluţa Pache a câştigat 300 de lei cu Click!Foto: Click!
Steluţa Pache a câştigat 300 de lei cu Click!Foto: Click!

Banii câştigaţi la Click!MANIA au picat cum nu se putea mai bine pentru Steluţa Pache. Bucureşteanca de 34 de ani are acasă două fetiţe, iar una îşi serbează ziua chiar azi, de 1 Iunie.

“Fetiţa cea mare face 12 ani chiar de Ziua Copilului şi chiar mă gândeam ce aş putea să-i cumpăr cadou. Acum îşi poate alege ea ce doreşte. O să fie tare fericită când îi voi spune că mami a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Cu banii rămaşi îi voi lua ceva şi surioarei ei, care e mai mică cu doi ani”, ne-a declarat femeia, care lucrează ca ambalator. Steluţa nu ratează nici un număr din ziarul Click! şi spune că paginile ei preferate sunt cele cu ştiri din ţară. “Cu doi copii acasă, nu am timp să mă uit la televizor, dar ziarul mă ajută să fiu informată şi să ţin pasul cu tot ce se petrece în ţară”, a mai spus Steluţa.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net