Razvan Trancă, cândva medic la Clinica de chirurgie a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", a fost reținut de procurori în 2007 și acuzat de tentativă de omor după ce ar fi aruncat-o pe Andreea Mocanu pe fereastra apartamentului său, situat la etajul șase al unui imobil din sectorul 2 al Capitalei.


În 2009, Răzvan Trancă a fost achitat pentru tentativă de viol, însă judecătorii l-au condamnat la patru ani cu suspendarea executării pedepsei pentru tentativă de omor calificat asupra Andreei Mocanu. Trancă, pe-atunci medic la Clinica de chirurgie a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", a fost reţinut de procurori în 2007 şi acuzat de tentativă de omor după ce ar fi aruncat-o pe Andreea Mocanu pe fereastra apartamentului său, situat la etajul şase al unui imobil din sectorul 2 al Capitalei, fata suferind leziuni grave.

Soția medicului, Mariana Trancă, nu a stat foarte mult pe gânduri și a intentat divorț de el, la scurt timp. Doar că s-a răzgândit. În 2015 a mai înaintat odată cererea de divorț și toată lumea era sigură că de data asta mariana trancă va duce la bun sfârșit acțiunea. Iată că cererea s-a perimat, asta după ce soția lui Tranca s-a decis să rămână, totuși, lângă el.  

 
 
Loading...