Au trecut şase zile de când proprietarii mai multor maşini din Capitală s-au trezit cu ele făcute scrum. Un nebun le-a incendiat intenţionat peste noapte. Poliţiştii îl caută fără încetare, dar până acum nu au reuşit să dea de el.


Aşa că au dat publicităţii mai multe imagini cu suspec­tul, scoase de pe camerele de supraveghere din zona pe unde a făcut prăpăd. În acest fel, oamenii legii speră ca cineva să-l re­cunoască şi să sune la 112.

i25-actu-foto2-2col-5cm.jpg

Bărbatul a dat târcoale pe lângă maşini
Foto: Poliţia Capitalei

 

În momentul în care a incendiat autoturismele, individul s-a camuflat cu gluga de la hanorac, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să meargă din poartă în poartă şi să facă rost de imagini.

“A durat foarte mult pentru că am vizionat peste 200 de camere de supraveghere şi am audiat mai mulţi martori care au intrat în contact cu suspectul”, a declarat comisarul şef Ionuţ Dana.

i35-actu-61951595.jpg

Unul dintre suspecţii săltaţi de poliţişti dintr-un mall

Sâmbătă seară, puţin după ora 23.00, opt autoturisme au fost făcute scrum rând pe rând. Toate la trei adrese diferite, pe străzile Gala Galaction, Petru Rareş şi Nicolae Ionescu.

Iar spectacolul grotesc nu s-a oprit aici. Blocul situat pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 21 a fost şi el incendiat.

Din fericire, au apucat să ardă doar cablurile electrice care stăteau agăţate de clădire.

Criminaliştii spun că avem de-a face cu un individ extrem de periculos, un piroman al cărui comportament bolnav poate reapărea oricând.

 
 
Loading...