Imaginea Regelui Mihai, pe căni și sacoșe

Ultima actualizare:

    Suvenirurile cu Regele Mihai se vând ca pâinea caldă
Suvenirurile cu Regele Mihai se vând ca pâinea caldă

Regii României au apărut în anii de domnie pe timbre, monede şi cărţi poştale. Acum, după moartea Regelui Mihai, a înflorit comerțul cu suveniruri cu imaginea suveranului.

Tricouri, hanorace, sacoșe și căni cu efigia Regelui Mihai. Se vând ca pâinea caldă, acum, când Majestatea Sa ne-a părăsit. Cele mai multe astfel de obiecte se vând online. Antreprenorii așteaptă vânzări tot mai mari în perioada următoare și spun că cei interesați de astfel de suveniruri au vârste între 18 şi 30 de ani, motiv pentru care au imprimat chipul Regelui Mihai pe tricouri, hanorace, căni și sacoșe.

”Magazinul online a fost deschis în luna mai, cu intenția de a promova valori ale neamului nostru. Încă de atunci am lansat obiecte cu chipurile regilor României, dar și cu alte personalități istorice. Cei mai mulți cumpărători sunt tineri, cu vârste între 18 şi 30 de ani. O cană cu chipul Regelui Mihai sau a Reginei Maria este considerată un cadou frumos. Avem o colecție și cu centenarul Marii Unirii care se vinde foarte bine”, ne-a explicat Ilarion Țiu, de la magazinul suveniruriretro.ro.

Prețurile sunt rezonabile: un tricou cu stema Casei Regale sau cu portretul Regelui Mihai costă între 55,00 și 75,00 de lei, o cană este 35,00 lei, un hanorac costă 140,00 – 150.00 lei, o sacoșă din pânză costă între 45,00 și 65,00 de lei, iar un tablou pornește de la 60,00 de lei și poate ajunge la 140.00 de lei.

Aceleași magazine online vând obiecte și cu chipul Principelui Nicolae, cu al Reginei Ana.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net