Imaginea virală din timpul manifestaţiilor de la Palatul Parlamentului

Ultima actualizare:

    Fotografia a devenit virala în scurt timpFoto: Arhivă personală Cătălin Georgescu
Fotografia a devenit virala în scurt timpFoto: Arhivă personală Cătălin Georgescu

În seara în care sute de oameni protestau în faţa Palatului Parlamentul, în interiorul acestuia avea loc un eveniment monden la care au participat bedete, degisneri şi fotomodele. O imagine surprinsă de fotograful Cătălin Georgescu, în care un fotomodel își face loc printre protestatari, s-a viralizat pe rețelele de socializare şi a adunat zeci de comentarii din partea internauţilor.

În fotografie apare un model care se grăbea să ajungă la eveniment, ocolind clădirea, deoarece intrările dinspre Parcul Izvor fuseseră închise, iar traficul era blocat. Potrivit Digi 24, mulţi internauţi au reacţionat atunci când au văzut fotografia, unii criticând-o pe tânără că se ocupă de lucruri triviale atunci când ţara arde, iar alţii luându-i apărarea, susţinând că nu a greşit cu nimic prin participarea sa la un eveniment care este definitoriu pentru cariera de fotomodel.

Foarte mișto poza, sublimă coincidența. Mă enervează în schimb miștourile vizavi de ea. Mergea la un eveniment important și relevant pentru meseria ei, nu văd de ce i-am bate superior obrazul că nu era la protest”, „Foarte bună poza! Și nu cred că “țara arde și baba se piaptană”, în presă muncesc oameni care cotizează din greu la bugetul de stat, sunt corporații care trebuie să consume timp și bani cu noul cod fiscal etc. Bref, businessul trebuie să facă business, ca să supraviețuim. Cât o mai putea să facă business”, „Mă, da' ce repede ne aprindem. Nu știm nimic despre om, dar tragem concluzii după sandale”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de fotograf.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net