Are aproape 48 de ani și, deși este un om de stat extrem de riguros, Nelu Tătaru este un familist convins. Își iubește enorm soția și copilul, iar distanța îl macină. El bată țara-n lung și-n lat ca să rezolve problemele cu pandemia, în timp cei ei îl așteată la Huși, orașul natal. Click! îți prezintă imagini de colecție cu ninistrul Sănătății și fiul său de 10 ani.


Numai ministru al Sănătății să nu fi în vreme de criză sanitară! Dar chirurgul Nelu Tătaru, de la Huși, și-a asumat misiunea, atunci când a demonstrat din poziția de secretar de stat că o poate duce la bun sfârșit.

rodica-taru-si-fiul-saut.jpg

Rodica Tătaru, soția ministrului Sănătății, alături de fiul lor
Rodica Tătaru, soția ministrului Sănătății, alături de fiul lor

Chiar dacă asta a însemnat să-și vadă familia rar. Acasă îl așteaptă soția, Rodica, o cochetă blondă, de 47 de ani, cu care se iubește încă din studenție. Este farmacist de profesie și își susține soțul din umbră.

Nelu Tătaru: ”Mi-am cerut soția în căsătorie după 12 ani de relație, cu un simplu inel”

”Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea, era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”, a declarat demnitarul la Digi24.

Teodor Ioan, fiul lui Nelu Tătaru, ar vrea să fie medic sau farmacist

Târziu au făcut și un copil. Teodor Ioan are 10 ani este un băiețel frumos foc. Tatăl lui povestește că ar vrea să devină farmacist, ca mama, dar i-ar plăcea și doctor.

nelu-tataru-si-fiul-sau-tedor-ioan-in-curte.jpg

Nelu Tătaru este întâmpinat cu mult drag de băiatul lui
Nelu Tătaru este întâmpinat cu mult drag de băiatul lui

În perioada încărcată a pandemiei, nu l-a văzut mai bine de cinci săptămâni, dar și acum se văd mai des prin video. Recunoașate că care are sufletul destul de încărcat atunci când fiul în întreabă: ”Care a mai fost viața ta, tată, astăzi?” Rodica Tătaru este ”și mamă și tată”, după cum spune soțul ei și atunci când este acasă se ocupă de farmacia pe care o deține în Huși.  

Despre el, Nelu Tătaru, spune că este o persoană discretă, loială, disciplinată și organizată. Acesta este cel de-al 33-lea ministru la Sănătate după Revoluție și până în prezent.

teodor-ioan-la-farmacie.jpg

Când era mai mic, Teodor Ioan voia să se facă farmacist. Acum, și-ar dori să devină medic
Când era mai mic, Teodor Ioan voia să se facă farmacist. Acum, și-ar dori să devină medic
  

 

Citește și: 

http://este o persoană discretă,loială, disciplinată și organizată

https://www.click.ro/news/national/nelu-tataru-despre-al-doilea-val-de-epidemie-va-fi-diferit-trebuie-sa-fim-pregatiti

 

 

 
 
Loading...