Imagini porno în mijlocul oraşului! Au făcut sex într-o intersecţie din Cluj, au fost reţinuţi şi apoi eliberaţi

Ultima actualizare:

    Tânăra de 23 de ani şi-a dat frâu liber pasiunii
Tânăra de 23 de ani şi-a dat frâu liber pasiunii

Nu şi-au mai stăpânit dorinţa şi s-au iubit în public! Un bărbat de 27 de ani din Cluj şi o tânără de 23 de ani din Roman au făcut sex, vineri, într-o intersecţie din Cluj şi au transmis imaginile pe Facebook. Cei doi au fost reţinuţi timp de 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Partidă toridă de sex în Cluj! Erau claxonaţi şi apostrofaţi de şoferi, dar şi-au văzut de treabă. Mai mult, cei doi amorezi au transmis imaginile pe Facebook: după consumarea partidei de sex, tânărul şi partenera sa au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Procurorul de caz nu a cerut arestarea preventivă, aşa că sâmbătă, în jurul orei 13.00, când a expirat termenul reţinerii, cei doi tineri au fost eliberaţi.

Riscă pedpse cu închisoare

„Sunt cercetaţi în stare de libertate”, spune Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj. Surse din Poliţie au explicat că reţinerea a fost o lecţie, pentru a-i face pe cei doi tineri să conştientizeze gravitatea faptelor pe care le-au comis.     Incidentul s-a petrecut pe 22 august, în jurul orei 23.20, pe spaţiul verde din sensul giratoriu situat la intesecţia străzilor Corneliu Coposu şi Calea Baciului. „Cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observaţi de persoanele care circulau prin zonă”, mai arată Poliţia. Poliţiştii au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore. Cei doi riscă pedepse cu închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Vezi video pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net