Şeful s-a făcut de baftă! O angajată a unei instituţii publice din judeţul Maramureş l-a filmat pe superiorul ei aflat în stare avansată de ebrietate, la birou, în timpul programului.


Hâc! Ilie Gherheş, directorul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, a fost surprins beat în timpul programului. O angajată a instituţiei publice din Maramureş l-a filmat pe şeful ei vorbindu-i cu greu şi l-a avertizat că va face publice imaginile, iritată că nu i-a putut semna o banală adeverinţă. Imaginile au fost postate pe site-ul local de ştiri m2news.ro, iar autorii spun că incidentul a avut loc pe 12 ianuarie.

Contactat ulterior de reporteri, directorul Gherheş le-a declarat: „Omule bun, au venit la mine nişte colegi şi un primar, să-i scriu o prefaţă la o lucrare. Eu nici măcar nu eram în birou când au scos o sticlă de horincă şi au împărţit. Eu nu ştiu cât eram de în stare de ebrietate, că pân’ la urmă n-am putut să-i refuz. Era ora 15.00 şi ceva. Bineînţeles că-mi reproşez… Nu mi se pare normal, nu trebuia să se-ntâmple, asta e! Da’ mai mult ce pot să fac, omule bun? Trebuie neapărat să facem un material pe tema asta?”.

Ilie Gherheş (55 de ani) este un istoric reputat în Baia Mare, doctor în istorie şi lector universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, filiala Baia Mare.

Vezi video pe adevarul.ro!

 

 
 
Loading...