Imagini și sunete înspăimântătoare la Azuga! Un versant s-a surpat vineri peste gospodării, iar 150 de oameni sunt evacuați

Ultima actualizare:

    Alunecarea de teren amenință gospodăriile localnicilorFoto: ISU Prahova
Alunecarea de teren amenință gospodăriile localnicilorFoto: ISU Prahova

Coșmar pe Valea Prahovei! Zeci de locuinţe din Azuga ar putea fi înghițite de pământ din cauza unui versant care s-a prăbuşit din senin peste gospodăriile oamenilor. Peste 150 de persoane ar fi urmat să fie evacuate vineri noapte, pericolul fiind iminent.

Situație gravă în Azuga, una dintre cele mai căutate stațiuni de pe Valea Prahovei! Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, suprafaţa de teren afectată de alunecări depăşeşte 10.000 de metri pătraţi şi se află în cartierul Umbroasa. În pericol sunt 150 de persoane, care locuiesc într-un cartier la baza muntelui și care ar fi urmat să fie evacuate vineri noapte. Zona ]n care s-au produs alunecările nu e cunoscută cu astfel de probleme. Nu-i exclus ca fenomenul să aibă legătură cu viscolul de astă – iarnă, care a culcat la pământ sute de brazi.

La faţa locului au ajuns autorităţile judeţene, dar şi pompierii de la ISU Prahova. Localnicii urmează să fie cazaţi în locuinţe provizorii. Potrivit Prefecturii Prahova, perimetrul în care s-au produs alunecările de teren aparţine Casei Regale.

Vezi video pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net