IMAGINI ŞOCANTE Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, a murit cu gândul la fiica bolnavă

Ultima actualizare:
tren
tren

Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din zona județului Ilfov, Nae Nicolae, a murit miercuri dimineaţă, la o trecere la nivel cu calea ferată, în Pipera, Bucureşti.

Bărbatul conducea o maşină de lux, un Bentley, când a încercat să treacă printre cele două bariere lăsate, iar locomotiva l-a luat în plin.

Nae Nicolae a murit pe loc, în urma impactului. Bărbatul a fost aruncat din maşină la 20 de metri distanţă de barieră. Potrivit martorilor, în momentul impactului cu trenul, maşina s-a răsturnat. Nae Nicolae a fost proiectat în afara autoturismului, pe geamul din spate. Trenul şi-a continuat mersul circa 600 de metri, timp în care mecanicul a frânat de două ori. După ce s-a oprit, maşina a luat foc.

Atenţie, imagini şocante!

nae
nae

nae
nae

Cadavru Pipera
Cadavru Pipera

Maşină Pipera
Maşină Pipera

Mecanicul de tren
Mecanicul de tren

Trenul a târât maşina pe o distanţă de 600 de metri.

Victor Becali
Victor Becali

"Probabil că nici n-a observat trenul. El a continuat să meargă. Eu aveam viteza de 110 km/h. Circulam regulamentar", a declarat mecanicul de tren.

Vasile Turcu
Vasile Turcu

La locul accidentului, s-au adunat mulţi prieteni de-ai lui Nae Nicolae. Toţi erau şocaţi şi nu le venea să creadă că asistă la o asemenea tragedie. Nae Nicolae era foarte cunoscut atât în Ştefăneşti, fiind patronul echipei de fotbal din localitate, dar şi naşul de cununie al manelistului Adi Minune, cât şi în Pipera, unde locuia.

Victor Becali a fost printre primele persoane cunoscute care au ajuns la locul nenorocirii. Şi-a pus mâinile în cap, când a văzut în ce hal ajunsese maşina în care se aflase prietenul său. Cu lacrimi în ochi, el a refuzat să dea vreo declaraţie.

Soacra lui Nae Nicolae
Soacra lui Nae Nicolae

La locul accidentului a ajuns şi soacra lui Nae Nicolae. Femeia plângea în hohote şi era distrusă de durere. Soţia lui Nae Nicolae nu se află în România, fiind plecată la o clinică medicală din Israel împreună cu fiica sa cea mare, în vârstă de 18 ani, care are probleme de sănătate.

Primarul din Ştefăneşti, prezent şi el acolo, ne-a declarat că Nae Nicolae i-a cununat băiatul. "Eram prieteni buni. Îl cunosc de când era adolescent. Avea trei copii. O fată de 18 ani, una de 14 ani şi un băiat de 6-7 ani. Alaltăieri, am vorbit ultima oară cu el. Era îngrijorat din cauza fetei celei mari care are probleme de sănătate. Tocmai îmi spusese că, în timp ce se afla la volan şi se întorcea acasă, vorbise cu soţia lui la telefon, ea aflându-se în Israel, şi că, luându-se cu vorba, a ajuns la Otopeni, în loc să ajungă acasă. Era îngândurat şi îngrijorat. Era cu gândul la fată", ne-a declarat primarul Anghel Rababoc.

Soacra lui Nae Nicolae de-abia se mai ţinea pe picioare de durere

Cadavru blurrat
Cadavru blurrat

Vasile Turcu a dezvăluit chiar că prietenul lui avea un fotoliu asigurat în loja din "Ştefan cel Mare" şi că motiva "câinii" chiar şi cu bani, la derby-urile cu Steaua. "Ultima oară am vorbit cu el ieri. Era foarte bine. Astăzi la ora 14.00 aveam întâlnire cu el. Era un om puternic", a declarat Vasile Turcu.

Cadavru blurrat
Cadavru blurrat

"Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti - Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon este închisă de la ora 10.30.

Compania "CFR" SA a precizat că, în acest moment, întârzieri în circulaţia feroviară sunt doar în graficul trenului IR 1681.

Blurr corp
Blurr corp

Blurr corp
Blurr corp


    nae
nae

Citiţi şi: Iată cine era şi cum gândea Nae Nicolae. Vezi unde îşi dorea să moară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net