«Îmi scot soţul la restaurant cu banii câştigaţi la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Olimpia Culea  a câştigat 300 de  lei la Click!MANIA
Olimpia Culea a câştigat 300 de lei la Click!MANIA

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Sute de premii ajung zilnic în casele cititorilor noştri fideli din toată ţara. Olimpia Culea se numără printre norocoşii care au descoperit un loz cu 300 de lei.

„Este primul meu câştig! Să ştiţi că eu nu prea sunt nocoasă, dar ziarul meu preferat chiar mi-a făcut o surpriză plăcută. Îl răsfoiesc cu plăcere în fiecare dimineaţă şi cel mai mult îmi plac paginile de sănătate. Sunt informaţii utile şi de multe ori le împărţăşesc şi celor dragi”, ne-a spus pensioanara de 58 de ani. Bucureşteanca a câştigat 300 de lei de la Click!MANIA. „Acum dacă tot am nimerit un loz câştigător vreau să mă răsfăţ puţin şi să-mi răsfăţ şi soţuş. O să ieşim la restaurant să sărbătorim”, a conchis femeia.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net