Împuşcată în cap de nepoata de 16 ani

Ultima actualizare:

    Bunica de 64 de  ani a murit pe loc
Bunica de 64 de ani a murit pe loc

Are 16 ani şi va trebui să trăiască toată viaţa cu gândul că şi-a ucis bunica. Fata a vrut să-i arate arma de vânătoare a iubitului ei, dar aceasta s-a descărcat accidental, iar bătrâna a fost împuşcată direct în cap. Acum fata este cercetată pentru omor din culpă.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara, când Iuliana Goangă (16 ani) venise în vizită la tatăl şi bunica ei, care locuiesc în satul Sărbătoarea, judeţul Dolj. Fata a venit însoţită şi de iubitul ei, de 22 de ani. La un moment dat, în jurul orei 23.00, când tânărul a ieşit în curte cu tatăl fetei, Iuliana a văzut în casă puşca de vânătoare a băiatului. Era rezemată de un perete. Fără să se gândească la riscuri, a luat arma şi a vrut să i-o arate bunicii.

simeon stalpnicul png

În timp ce manevra arma de foc, Iuliana a apăsat trăgaciul, iar glonţul de pe ţeavă a rănit-o mortal pe bunică, Ioana Goangă, în vârstă de 64 de ani.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să o salveze pe bătrână, iar fata a intrat în stare de şoc. Arma a fost confiscată, iar tânărul, care o deţinea în mod legal, a fost amendat cu 10.000 lei pentru nerespectarea condiţiilor privind manevrarea şi depozitarea armelor de foc, fiindu-i suspendat şi dreptul de a mai deţine arme. Iuliana Goangă este cercetată în stare de libertate pentru de omor din culpă. Anchetatorii au extins cercetările şi vor să afle de ce tânărul a venit în vizită cu arma de vânătoare la el.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net