Împuşcături în Cartierul 23 August din Bucureşti! Angajaţi BGS implicaţi

Ultima actualizare:

    Pistol (FOTO Arhiva Click!)
Pistol (FOTO Arhiva Click!)

Patru persoane au fost spitalizate, de urgenţă, sâmbătă seară, după ce au fost împuşcate. Conflictul, care s-a lăsat cu focuri de armă, a avut loc în cartierul bucureştean 23 August, din sectorul 3.

UPDATE. „Compania BGS Divizia de Securitate se delimitează şi dezaprobă acţiunea celor patru persoane implicate într-o altercaţie ieri seară, 29 decembrie 2012, în cartierul 23 August din Capitală”, se arată într-un comunicat de presă al firmei de pază.

Reprezentanţii BGS au precizat că cei patru reţinuţi au acţionat în nume personal. Aceştia nu erau în timpul serviciului şi se aflau la locul incidentului pentru a-şi rezolva probleme private, iar arma folosită era din dotarea personală şi deţinută legal.

„Toţi cei patru aveau forme legale de muncă, nu aveau cazier, iar toate examenele psihologice şi tehnice erau la zi. Conducerea companiei aşteaptă rezultatele investigaţiei Poliţiei şi va desface contractul de muncă al angajaţilor implicaţi în acest incident‟, mai este menţionat în comunicat.

"Cei care au venit de la BGS îi urmăreau'', a declarat un vecin, precizând că tânărul împuşcat are 24 de ani, este arhitect şi este un ,,băiat cuminte''. Alături de tânăr au mai fost împuşcaţi şi părinţii săi, informează postul Antena 3.

Din primele date furnizate, motivul altercaţiei a fost o ceartă pentru locurile de parcare.

"Săptămâna trecută a fost o altercaţie pe locul de parcare, tânăra care a coborât din maşină era gravidă în luna a treia, a fost lovită de o altă femeie. Ea a făcut reclamaţie la poliţie şi nu şi-a retras reclamaţia'', a declarat o rudă a victimelor.

Şapte persoane au venit cu pistoale şi săbii, sâmbătă seară, şi au atacat familia.

"Erau colegi de la BGS, au intrat peste noi în curte şi acolo s-a întâmplat scandalul". Au venit la noi să îşi retragă fata reclamaţia, dar ea nu a vrut", a mai precizat ruda victimelor.

Două echipaje SMURD, o ambulanţă şi mai multe maşini ale poliţiei au fost trimise la faţa locului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net