Magistrații Curții de Apel Brașov au hotărât, luni, prelungirea cu 15 zile a perioadei arestării la domiciliu pentru Remus Truică și Prințul Paul, scire Agerpres. Aceștia sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzați de retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa.


„Magistrații au prelungit măsurile preventive cu 15 zile pentru Remus Truică și Prințul Paul și au respins cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătorul Răzvan Dicu.

„După 15 zile instanța va dispune o soluție cu privire la finalizarea urmăririi penale. Atunci se va decide dacă dosarul va fi trimis în judecată”, a explicat avocatul lui Truică, Bogdan Cimbru.

Remus Truică și Prințul Paul se află în arest la domiciliu din decembrie 2015. Truică este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu.

 
 
Loading...