Încă un restaurant păgubit de românii din Spania: «Au spus că ies la artificii»

Ultima actualizare:

    Românii de etnie romă au petrecut la un botez, dar au fugit fără să mai achite nota de plată de 2.000 de euroFoto: Facebook
Românii de etnie romă au petrecut la un botez, dar au fugit fără să mai achite nota de plată de 2.000 de euroFoto: Facebook

Românii care au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească nu sunt la prima abatere de acest fel, scrie presa spaniolă, care a publicat fotografii cu vinovaţii, găsite pe Facebook de alţi proprietari păgubiţi.

Mai mult, un al treilea patron de restaurant din Spania a anunţat că a fost păcălit de un grup de români, cel mai probabil aceiaşi care au mai păgubit şi alte localuri, scrie Digi24.

Sub pretextul unui botez, 200 de români au mers la un restaurant din Galicia. Au plătit un avans de 3.000 de euro, dar au plecat fără să achite restul notei de plată, care era de 8.000 de euro.

Patronul spune că n-a bănuit nimic pentru că naşul copilului mai organizase un eveniment la restaurantul său, fără să provoace probleme. De această dată, românii au ieşit din restaurant sub pretextul că merg să privească un foc de artificii şi duşi au fost.

Este al treilea incident de acest gen care iese la iveală în ultimele zile. Sâmbătă s-a aflat despre o nuntă de 200 de persoane, de la care oamenii au plecat fără să achite 10.000 de euro. La începutul săptămânii, 120 de persoane au petrecut la un botez, dar au fugit fără să mai achite nota de plată de 2.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net