Pompierii au intervenit, miercuri, la un incendiu de proporţii care a izbucnit într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, însă nu a fost emisă o avertizare Ro-Alert.


Pompierii ISU Hunedoara au intervenit, miercuri, la un incendiu care a izbucnit la un centru de colectare a fierului vechi din Simeria.

”Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi. Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului”, a transmis ISU Hunedoara.

Norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite, așadar nu s-a impus avertizarea populaţie prin intermediul Ro-Alert. Pompierii au precizat că, după finalizarea operaţiunilor de lichidare a incendiului se va stabili o cauză probabilă care a contibuit la generarea acestuia, informează News.ro.

 
 
Loading...