Incendiu de vegetație la Mehedinți! A afectat mai multe case și gospodării

Ultima actualizare:

    Incendiul de vegetaţie extins la gospodării a fost stinsFoto: news.ro
Incendiul de vegetaţie extins la gospodării a fost stinsFoto: news.ro

Pompierii din Mehedinţi s-au luptat să stingă un incendiu vegetaţie extins la gospodării. Au fost afectate patru case, 17 anexe gospodăreşti, o maşină, cimitirul şi 2 hectare de litieră.

”Incendiul izbucnit la vegetaţie uscată şi extins la gospodării pe raza localităţii Scăpau a fost lichidat noaptea trecută de pompierii mehedinţeni în jurul orei 2.00”, a transmis, marţi dimineaţă ISU Mehedinţi, potrivit news.ro.

Focul a afectat 4 case de locuit, dintre care 1 total şi 3 partial, 17 anexe gospodăreşti din 15 gospodării, un autoturism, 20 de clăi de plante furajere , cimitirul şi 2 ha litieră.

”Evaluarea tuturor pagubelor şi cauza incendiului va fi finalizată în cursul zilei de astăzi de o comisie numita în acest sens”, a mai transmis ISU Mehedinţi.

Peste 45 de pompieri, inclusiv din ture libere, au intervenit, încă de luni, pentru stingerea unui incendiu violent de vegetaţie, în comuna Devesel, judeţul Mehedinţi. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării. 

Pompierii au cerut ajutorul colegilor din Dolj care au trimis două autospeciale.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net