Incendiu într-un tren cu 200 de călători în Prahova. Focul a izbucnit într-unul dintre vagoane

Ultima actualizare:

    Un tren de călători a luat foc sâmbătă după-amiază, în județul Prahova, între Posada și SinaiaFoto: Digi 24
Un tren de călători a luat foc sâmbătă după-amiază, în județul Prahova, între Posada și SinaiaFoto: Digi 24

Un tren de călători care circula pe ruta București Nord - Brașov a luat foc, sâmbătă, 145 august, între localitățile prahovene Posada și Sinaia. Acesta avea la bord 200 de persoane.

Incendiul s-a declanșat în urma unui scurt circuit la un vagon, iar cei 200 de călători au fost evacuați de urgență. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă o femeie a suferit un atac de panică, fiind asistată medical.

ISU Prahova a trimis la locul evenimentului două echipaje de stingere și două ambulanțe. Echipajele de pompieri, care au fost nevoite să meargă pe jos, au păstrat legătura permanent cu mecanicul de tren. În scurt timp de la sosirea pompierilor la fața locului, incendiul a fost lichidat, iar călătorii au fost preluați de o altă garnitură pentru a-și continua traseul până la destinație.

Incendiul a izbucnit în timp ce trenul R 16033, de pe ruta București Nord - Brașov, se afla între între Posada și Sinaia.

Sursa degajărilor mari de fum a fost un scurt circuit la un vagon. Circa 200 pasageri au fost coborâți din tren și mai multe echipaje de la ISU Prahova au intervenit la fața locului, cu două mașini de stingere și un echipaj de prim-ajutor.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net