Incendiu la club Bamboo. Un rănit a suferit arsuri de cornee

Ultima actualizare:

    Clădirea a ars în totalitateFoto: DSU
Clădirea a ars în totalitateFoto: DSU

Incendiul care a pus la pământ clubul Bamboo a provocat răni în rândul tinerilor care petreceau în noaptea de vineri spre sâmbătă. 38 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. La această oră, au mai rămas internaţi 10 pacienţi, unul dintre ei aflându-se în stare gravă. Spitalele care i-au preluat pe tineri sunt Floreasca, Pantelimon, Colentina şi Elias. O altă persoană care a suferit arsuri la nivelul ochilor a fost trabsferată la Spitalul de Oftalmologie Lahovari.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbușită în cea mai mare parte. Pompierii intervin încă la faţa locului pentrzu a stinge focarele rtămase chiar şi la opt ore de la producerea lui. Autorităţile nu exclud ca în interior să mai existe victime. Dintre cei 38 de răniţi au mai rămas internaţi 10 pacienţi. O persoană a fost transferată la spitatul Lahovari pentru arsuri cornee. Printre răniţi se află şi două paciente din Israel, dintre care una va mai staţiona la camera de gardă, iar pentru cealaltă se fac actele pentru externare. Tinerii care au ajuns la spital au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, cu leziuni uşoare, au anunţat autorităţile. Pompierii au activat Planul Roșu de intervenție.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net