Incendiu la Institutul de Urologie din Cluj-Napoca. Focul a fost stins de personalul spitalului, înainte de sosirea pompierilor

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj-Napoca a luat foc, marţi după-amiază, 8 decembrie, fiind stins de personalul unităţii medicale până la sosirea pompierilor.

Pacientul aflat în blocul operator a fost mutat, fără a avea de suferit în urma incidentului, din fericire. ISU Cluj a transmis că Institutul nu are autorizaţie de securitate la incendiu.

„Institutul de Urologie nu are autorizaţie de securitate la incendiu. A fost controlat în luna ianuarie 2020, când au fost sancţionaţi cu amendă şi al doilea control a avut loc în luna noiembrie 2020 ca urmare a ordinului primit", au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, o autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15.30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat situat în blocul operator al Institutului de Urologie a luat foc.

„Personalul spitalului a reacţionat prompt, reuşind să stingă panoul led cu mijloace proprii, şi au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecţiuni în urma acestui eveniment", a transmis ISU Cluj.

Reprezentanţii ISU au precizat că nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau pentru personalul spitalului. „În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea şi nici nu mai fumega", a mai arătat ISU Cluj, potrivit news.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net