Incendiu la Timişoara! 400 de studenţi dintr-un cămin, evacuaţi

Ultima actualizare:

    Pompierii s-au deplasat imediat la faţa loculuifoto: www.tion.ro
Pompierii s-au deplasat imediat la faţa loculuifoto: www.tion.ro

Panică la Timişoara! Un cămin întreg al Universității de Medicină și Farmacie din oraş a fost evacuat după ce studenții au observat un fum gros venind din mansardă și au sunat la 112.

Update 22.30 Pompierii au intervenit cu șase autospeciale și încearcă să stabilească de la ce a pornit incendiul. De asemenea, la fața locului au ajuns și mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie, oamenii legii asigurând perimetrul și având grijă ca nimeni să nu fie în pericol. Cercetările extinse arată că incendiul s-ar fi produs la o clădire de lângă căminul de studenţi. mai exact, într-o curte învecinată căminului, proprietarii au făcut focul în sobă, iar coloana de fum ce s-a ridicat din coş a ajuns, din cauza vţntului, pe mansarda căminului studenţesc. Cel care a dat alarma la 112 a fost convins că fumul ieşea din clădirea Medicinei şi a sunat repede să ceară ajutor, potrivit www.opiniatimisoarei.ro.

Din primele informații, un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la Căminul 2 Medicină din Timișoara, situat chiar lângă Universitatea de Medicină și Farmacie, anunţă Timis Online. Toți studenții care se aflau la acea oră în imobil au fost evacuați și se află în aceste momente în stradă. Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență și au ajuns la fața locului cu mai multe autospeciale cu apă și spumă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net