Incendiu la un colegiu din Hunedoara. Peste opt sute de elevi au fugit din clase

Ultima actualizare:

    Incendiu la un colegiudin Hunedoara. Peste opt sute de elevi au fugit din clasele invadate de fumFOTO: hunedoaralibera.ro
Incendiu la un colegiudin Hunedoara. Peste opt sute de elevi au fugit din clasele invadate de fumFOTO: hunedoaralibera.ro

Au tras o sperietură de pomină! Peste opt sute de elevi au fugit din clase, iar doi profesori s-au intoxicat cu fum, după ce a izbucnit un incendiu în liceul lor.

Un incendiu a izbucnit, miercuri, 7 noiembrie, în subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara. Peste opt sute de elevi s-au autoevacuat, iar doi profesori s-au intoxicat cu fum, scrie hunedoaralibera.ro. Unul dintre profesori au fost tarnsportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Incendiul s-a produs  într-o încăpere în care erau depozitate materiale inflamabile. Cel mai probabil, incediul a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

Peste opt sute de elevi s-au autoevacuat

”Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru stingerea unui incendiu produs în subsolul unităţii de învăţământ într-o încăpere în care erau depozitate materiale uşor inflamabile, mai exact hârtie şi deşeuri de cauciuc. Până la sosirea echipajelor de pompieri toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

În total, s-au autoevacuat 807 elevi, 32 profesori, 6 personal auxiliar şi 7 personal administrativ. Un profesor şi o profesoară au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, care au suferit intoxicaţii uşoare cu fum. Ei au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ şi transportati la UPU Hunedoara pentru investigaţii suplimentare”, au mai transmis pompierii.

Incendiul a fost lichidat în câteva minute de pompierii hunedoreni.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net