Incendiu la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Pompierii au intervenit la fața locului

Ultima actualizare:

    Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba

Pompierii intervin, marţi, cu cinci maşini, o autoscară şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu la un depozit de materiale plastice (pet-uri) din Alba Iulia.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 la ieşirea din municipiul Alba Iulia către Teiuş, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului.

„De la nivelul ISU Alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă SMURD. De asemenea, au fost trimise în sprijin 2 echipaje de stingere de la ISU Sibiu (1) şi ISU Hunedoara (1). Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecţie. Intervenţia este în dinamică.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, cu posibilităţi de propagare la depozitele învecinate.  Au fost suplimentate forţele trimise în sprijin cu alte 4 echipaje de stingere (1 - ISU Bihor, 1 - ISU Cluj, 1 ISU - Timiş, 1 - ISU Hunedoara)”, arată o informare de presă a IGSU. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net