Incendiu pe DN1: Un service auto În flăcări! Traficul este oprit pe ambele sensuri

Ultima actualizare:

    Incendiu pe DN1Foto: ISJ Prahova
Incendiu pe DN1Foto: ISJ Prahova

Un incendiu violent a izbucnit, vineri seară, la un service auto situat pe DN 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari, satul Puchenii Moșneni. Potrivit primelor date în interior sunt multe substanțe inflamabile și mai multe autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, zeci de pompieri intervin cu șapte autospeciale la Puchenii Moșneni pentru stingerea unui incendiu. Flăcările se întind  pe o suprafață aproximativă de 1.500 de metri pătrați, conform Agerpres. La fața locului și-a făcut prezența un echipaj de descarcerare și ambulanța SMURD pentru a interveni de urgență.

Potrivit primelor informații, în service-ul auto se află numeroase mașine, dar și mai multe subdtanțe inflamabile, precum buteliile de oxigen. Pentru a inteveni, autoritățile au fost nevoite să blocheze traficul pe ambele sensuri de mers, este informația provenită de la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. 

Știre în curs de editare 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net