Incendiu puternic într-o hală din Popești Leordeni. 11 răniți, dintre care cinci sunt intubați

Ultima actualizare:

    Pompierii s-au luptat cu flăcările. Din păcate, există victime
Pompierii s-au luptat cu flăcările. Din păcate, există victime

Un incendiu a izbucnit vineri, 23 iulie, la un utilaj dintr-o hală de reciclare situată în Popești Leordeni. 11 persoane au fost rănite, cinci dintre ele fiind intubate.

Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni. Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

"Conform informării primite din partea Centrului Operativ pentru Situaţii de urgenţă, în urma exploziei de la centrul de deşeuri din Popeşti-Leordeni s-au înregistrat 11 victime, dintre care 6 cu arsuri (5 pacienţi intubaţi) şi 5 persoane care acuză probleme respiratorii. Dintre pacienţii intubaţi, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni şi alte 3 persoane la Spitalul de Urgenţă Floreasca. La Spitalul de Urgenţă Sf. Ioan, au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore şi una intoxicaţie de fum", a transmis Ministerul Sănătăţii.Patru persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

„După ce pacienții sunt stabilizați și evaluați la Unitatea Funcțională de Arși Floreasca și la Unitatea Funcțională Bagdasar-Arseni, specialiștii vor decide abordarea terapeutică și, în funcție de situația pacienților, aplică prevederile OMS 2063/2020 (întrunesc comisia în vederea transferului în centre de arși).

În acest moment, prioritatea echipelor medicale o reprezintă stabilizarea și evaluarea pacienților în vederea stabilirii conduitei terapeutice și a oportunității transferului”, se mai precizează în comunicat.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net