Incendiu puternic în Târgu Jiu. Seară de Ajun nefericită pentru 16 familii

Ultima actualizare:

    Incendiu într-un bloc din Târgu JiuFoto: captură video
Incendiu într-un bloc din Târgu JiuFoto: captură video

Ajunul Crăciunului ar trebui să fie o zi tihnită, în care toți cei dragi se adună acasă și-l așteaptă pe Moș Crăciun. Mai multe familii din Târgu Jiu nu au avut această șansă, căci în blocul în care locuiesc s-a produs un incendiu la nivelul acoperișului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu, a declarat pentru Mediafax că pentru stingerea incendiului intervin, pe strada Hidrocentralei, 20 de pompieri, un ofiţer şi 19 subofiţeri, cu trei autospeciale şi o autoplatformă. Incendiul a fost localizat şi nu există pericol de extindere.

”La faţa locului se află trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi o autoplatformă de lucru la înălţime. Au fost evacuate patru persoane, celelalte fiind plecate. În momentul de faţă, incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea lui în totalitate. Se pare că ar fi fost afectate şi câteva apartamente. Acoperişul se întindea pe suprafaţa a 16 apartamente”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net