Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) vine şi în acest an la Cluj şi Sibiu. Începe la Cluj-Napoca, în perioada 31 mai - 9 iunie 2013.


Pe ecrane se vor proiecta o mulţime de filme noi, pe care rar aveţi ocazia să le vedeţi în cinematografe. Maratonul filmelor de calitate din Sibiu are loc în perioada 19 - 23 iunie, unde filmele de top se vor completa armonios cu documentare dedicate dansului şi muzicii, cu ecranizări de senzaţie ale unor romane şi cu pelicule clasice.

LaLa Band lansează album

La începutul verii, LaLa Band pregăteşte fanilor un show extraordinar prin care va lansa cel de-al 5-lea album din carieră, „LaLa Love Forever". În acelaşi timp, trupa va sărbători şi cele 4 sezoane de succes ale serialului „Pariu cu viaţa". Spectacolul este programat pentru data de 1 iunie, de la ora 19.00, la Arenele Romane din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 35 şi 300 de lei şi se găsesc pe site-urile de bilete.

Andra şi Alex Velea cântă la «Zilele Craiovei»

În perioada 27 mai - 2 iunie, Craiova e în sărbătoare. Vor avea loc târguri, expoziţii, piese de teatru, dar şi muzică. Astfel, vineri, 31 mai, de la ora 20.00, vor cânta în Piaţa Mihai Viteazul Andra, Alex Velea şi Cristi Minculescu. Sâmbătă seara, în acelaşi loc, vor urca pe scenă Lora, Pepe, Zdob şi Zdub, iar duminică vor face show Paula Seling & Alexander Rybak şi Filarmonica Craiova.


 
 
Loading...