43 de camioane cu echipamente pentru concertul Ed Sheeran. 43 de camioane de echipamente, 212.000 kg de oțel, 300 de metri pătrați de ecrane și peste 200 de oameni de producție, toate acestea pentru concertul Ed Sheeran, care va avea loc miercuri, 3 iulie, pe Arena Naţională din Bucureşti.


Deţinător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, Ed Sheeran este cel mai bine vândut artist al anului 2017. El a inclus România în seria de spectacole ce promovează cel de-al treilea album de studio al său, intitulat „Divide”. Va cânta singur pe scenă, neînsoțit de trupă, backing vocals, dansatori sau orchestră. Pentru a-și ține cu sufletul la gură cei circa 50.000 de fani anunţaţi, se bazează doar pe chitara sa acustică și pe o pedală looper personalizată. Un bilet costă 299 sau 399 de lei. 

Cine va urca pe scenă la Neversea

 

Săptămâna viitoare, în perioada 4-7 iulie, are loc cea de-a treia ediţie a celui mai mare festival pe plajă din România – Neversea. Pe cele 7 scene amplasate pe plajă în Constanţa vor urca unii dintre cei mai buni artişti ai momentului: G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții. Biletele costă 275 de lei în zilele 1 şi 2, 302,5 lei în zilele 3 şi 4, iar un abonament pentru 4 zile costă 603,9 sau 990 de lei. 

Whitesnake e în turneu mondial

 

Legenda rock-ului clasic, cu o activitate ce datează încă din 1978, trupa Whitesnake revine în România pentru un concert live de excepţie care va avea loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Artiştii au decis să includă şi ţara noastră în cadrul turneului lor mondial “Flesh & Blood World Tour”. Biletele au preţuri cuprinse între 139 şi 370 de lei, în funcţie de zona de acces, dar şi de data achiziţionării. 

Loading...