Dumitru Palazu, 48 de ani, ucide de la 18 ani. A mai fost condamnat, dar acum magistrații britanici l-au trimis după gartii până la sfârșitul vieții. În luna aprilie, a omorât un alt român în oraşul Kent din Marea Britanie.


Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă, marţi (12 noiembrie), după ce în aprilie a omorât un conaţional în oraşul Kent din Marea Britanie, scrie adevarul.ro.

A început să ucidă la 18 ani

Dumitru Palazau are 48 de ani şi abia fusese eliberat cu câteva săptămâni înainte să comită încă o crimă.  Abia ajuns de câteva zile în Marea Britanie, acesta a înjunghiat în inimă un alt român, Alexandru Constantinescu, conform thesun.co.uk.  

Dumitru Palazu lucra la un depozit de împachetare a fructelor şi legumelor. Marţi, 12 noiembrie, a fost condamnat pentru crimă şi condamnat la închisoare pe viaţă. Acesta va trebui să execute minim 30 de ani de închisoare. 

Judecătoarea de caz i-a adresat condamnatului că este „un invidid violent, nemilos şi foarte periculos”.

Criminalul a mai fost închis timp de 9 ani pentru omor în 2009, când l-a omorât în bătaie pe tatăl partenerei sale. Prima crimă însă, a comis-o la vârsta de 18 ani, când a fost închis pentru 6 ani după ce a omorât un alt bărbat într-o încăierare.

Dumitru  Palazu a mai avut trei condamnări în perioada 1994-2001 pentru agresiune violentă, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Criminalii care au îngrozit România: Ion Râmaru, "Asasinul de Anul Nou", "Taximetristul morții", "Omul cu ciocanul"

Cum și-a refăcut viața ucigașul Mihaelei Runceanu, la 10 ani de la eliberare

Loading...