Incident la Constanţa: Mama primarului Făgădău, prinsă cu 5 buletine de vot. Ce riscă femeia

Ultima actualizare:

    Teodora Făgădău, mama primarului Constanţei, prinsă cu 5 buletine de votfoto: captura Adevarul.ro
Teodora Făgădău, mama primarului Constanţei, prinsă cu 5 buletine de votfoto: captura Adevarul.ro

Un incident grav s-a produs, duminică, la Constanţa. Mama primarului Decebal Făgădău a fost prinsă cu cinci buletine de vot. Femeia încerca să le introducă în urnă. Ministerul de Interne a transmis că, în prima parte a zilei au fost înregistrate sute de semnalări de vot multiplu dar şi alte incidente grave. Unele dintre acestea nu s-au confirmat, însă au fost şi multe cazuri în care s-au aplicat amenzi şi se fac cercetări penale.

Incidentul s-a produs la o secţie de votare de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal, potrivit adevarul.ro .

La secţia de vot numărul 133 din municipiul Constanţa, de pe strada Badea Cârţan, o pensionară în vârstă de 70 de ani a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot.

„Mama e la Poliţie, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot şi nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu şi nu a avut niciodată în intenţie aşa ceva. Sunt convins că această situaţie va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliţie. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situaţia o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est.

Ministerul de Interne a confirmat incidentul. Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat că „poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o secţie de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

CITEŞTE ŞI: Referendum pentru justiție 2019. Ce amendă riști dacă faci poză la 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net