Incidente administrative:Trei secţii de votare din Timişoara , fără curent electric. La Mamaia s-au terminat buletinele de vot

Ultima actualizare:

    Buletinele de vot s-au epuizat la Mamaiafoto: captura Facebook
Buletinele de vot s-au epuizat la Mamaiafoto: captura Facebook

Incidentele de la scrutinul de duminică au continuta pe parcursul întregii zile. Pe lângă tentativele de fraudă, scandaluri şi probleme medicale, au apărut şi probleme tehnice şi administrative. La Mamaia secţia de votare a rămas fără buletine de vot, iar la Timişoara, trei secţii au rămas fără curent electric.

Sute de persoane au venit la vot, la secţia de votare organizată în staţiunea Mamaia, din judeţul Constanţa. Astfel, în câteva ore de la deschiderea urnelor, s-au epuizat toate buletinele de vot.  

Potrivit datelor centralizate de BEJ Constanţa, citate de stiripesurse.ro, la secţia de votare 208, din staţiunea Mamaia, au fost epuizate buletinele de vot după ce 258 de persoane au votat pe listele suplimentare.Pe listele permanente ale secţiei sunt înscrişi 302 votanţi, dar numai 39 dintre ei şi-au exprimat dreptul la vot. În total, procentul de vot exprimat în cadrul secţiei depăşeşte 98 la sută.Preşedintele secţiei de votare 208 a luat legătura cu BEJ, solicitând suplimentarea buletinelor de vot, acestea urmând să fie trimise în cel mai scurt timp.

Secţii de votare, în beznă

Trei secţii de votare din Timişoara, situate pe strada Mureş, au rămas la orele prânzului fără curent electric. Procesul electoral nu a fost perturbat, tabletele folosite la scanarea cărţilor de identitate şi pentru înregistrarea alegătorilor fiind dotate cu baterii, a transmis debanat.ro.

Secţiile de votare 103, 104 şi 105, deschise la Şcoala Generală nr. 2 din Timişoara, pe strada Mureş, s-au confruntat la orele prânzului cu probleme de alimentare cu curent electric, reţeaua căzând. La faţa locului a fost trimisă o echipă a furnizorului de electricitate care a remediat avaria care a afectat întreaga zonă, nu doar secţiile de votare.

Procesul electoral nu a fost afectat, tabletele cu care erau dotate secţiile de votare pentru scanarea cărţilor de identitate şi înregistrarea votanţilor fiind dotate cu baterii proprii. În concluzie, alegerile au continuat în ciuda problemelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net