Incredibil! Alex Bourceanu și-a deschis restaurant în plină pandemie: "Am ceva palpitații"

Ultima actualizare:

    Alex și Adina Bourceanu, alături de nașa Anamaria Prodan
Alex și Adina Bourceanu, alături de nașa Anamaria Prodan

Fostul mijlocaş de la FCSB, Alex Bourceanu (35 de ani), este liber de contract, după despărţirea de divizionara secundă Gloria Buzău, de iarna trecută. Este preparator de fotbal și își dorește să antreneze, însă până atunci, el și soția sa, Adina, se ocupă de restaurantul pe care zilele trecute l-au deschis în Floreasca.

Fiica lor, Amalia, de numai 11 ani, îi ajută foarte mult. La deschidere a fost prezentă și nașa Anamaria Prodan. Bourceanu spune că îi este teamă de faptul că restaurantele de pot închide din nou și iată cu au trecut 2 zile de la discuția noastră și asta s-a și întâmplat, prin Hotărârea Comitetului pentru Situații de Urgență, anunțată marți seara, 6 octombrie.

Familia Bourceanu
Familia Bourceanu

"Este vorba de inconștiență și de efectul bulgărilor de zăpadă, am fost prinși în combinația asta, investisem ceva bani și trebuia să finalizăm, căci altfel îi pierdeam. Eu sper totuși ca restaurantele să nu se închidă. Am ceva palpitații. Când am decis să deschidem acest loc, eu mi-am dorit un winebar, am încercat să atingem o nișă neexploatată, un loc în care poți urmări evenimentele sportive, un loc în care să mănânci bine și să bei un pahar de vin. Cel mai bine gătește soția, dar avem o echipă bună de bucătari. E mai complicat în business decât în fotbal, asta vă spun cu certitudine. Eu mă voi întoarce în fotbal, probabil în calitate de antrenor, asta îmi doresc. Se ocupă soția mea de acest business, dar și fiica mea Amalia", declara Alex Bourceanu, pentru Click!, zilele trecute, la inagurarea localului. 

Alex Bourceanu spune că soția sa gătește cel mai bine
Alex Bourceanu spune că soția sa gătește cel mai bine

Citește și:

Poftiţi în cârciumile vedetelor! Cât costă să mănânci şi să bei în localurile deţinute de Delia, Garcea sau Bodo

Afacerile vedetelor, închise de coronavirus. Imagini dezolante din Centrul Vechi, care e în moarte clinică

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net