Sunt unii oameni care ar face orice pentru bani. Chiar să transporte în propriul stomac sute de cașete care conțin cocaină. Vorbim despre doi brazilieni, prinși acum patru zile pe Aeroportul Henri Coandă.


Rodriguez Gomes Verice, de 41 de ani, Lourenco da Silva Weslley, de 19 ani au fost prinși pe 10 noiembrie, la ora 15.10, de polițiștii de frontieră români cu burțile pline de droguri.

droguri1.png

droguri, brazilieni, stomac, casete, cocaina
În stomacul unuia dintre bărbați s-au aflat 43 de cașete
Captură: DIICOT
Oamenii legii de pe Aeroportul Henri Coandă și-au dat seama încă de la început că e ceva în neregulă cu ei, astfel că i-au supus controlului cu raze X.

Brazilienii au venit pe ruta San Paolo- Zurich, Elveția (tranzit) - București.

droguri2.png

droguri, brazilieni, stomac, casete, cocaina
Așa arată cașetele eliminate
Captură: DIICOT
Au eliminat la spital sute de pastile

”În momentul în care a fost prezentă pentru exprimarea acordului în vederea examinării fizice, inculpata Rodrigues Gomes Verice a eliminat 15 cașete de culoare albă, iar ulterior, la Spitalul de Urgență Floreasca, a eliminat ultima parte din obiectele deținute în corp, respectiv 114 cașete, cantitatea totală  fiind de 1.537 grame de cocaină”, anunță procurorii DIICOT.

Totodată, în două zile de tratament Da Silva Weslley a eliminat 43 de cașete, în cantitate totală de 426,4 grame cocaină.

droguri3.png

droguri, brazilieni, stomac, casete, cocaina
Stomacul femeii era plin de cocaină
Captură: DIICOT
Din București, aceștia ar fi trebuit să plece cu autocarul în Istanbul, destinația finală a drogurilor. Cei doi inculpați au fost prezentați astăzi în fața judecătărilor cu propunere de arestare preventivă.

Cărăușii sunt de obicei persoane sărace, care primesc la un astfel de transport periculos câteva sute de euro.

droguri4.png

droguri, brazilieni, stomac, casete, cocaina
Cașetele ar fi trebuit să ajungă în Turcia
Captură: DIICOT
Loading...