Incredibil! Bărbatul decapitat cu drujba la Sânandrei, trimis la plimbare de 112

Ultima actualizare:

    Politia a făcut anchetă la locul crimeifoto: arhivă Click!
Politia a făcut anchetă la locul crimeifoto: arhivă Click!

Detalii şocante apar în cazul oribilei crime de la Sânandrei. Bărbatul decapitat cu drujba de un vecin de al său ar fi sunat la 112 chiar în momentul în care agresorul tăia uşa cu drujba. Însă operatorul a decis să nu trimită niciun echipaj de poliţie la locul indicat de victimă. Mai mult, deşi era 4.30 dimineaţa, acesta i-ar fi spus că zgomotul se aude de la un vecin care taie lemne.

Surse apropiate anchetei au arătat că Mihai Laiu , bărbatul tăiat cu drujba, în luna ianuarie 2019, ar fi sunat disperat l a112 când a văzut că el şi familia lui sunt în pericol. În timp ce criminalul înarmat cu o drujbă tăia uşa de la intrarea în locuinţa sa, victima cerea cu disperare ajutorul poliţiştilor. Din păcate pentru bărbat nu a intervenit nimeni.

După 7 minute de la primul apel, poliţia a decis să trimită un echipaj la faţa locului. Atunci autorităţile au descoperit crima.

Poliţistul de la 112, anchetat

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a transmis că s-au făcut cercetări cu privire la ce s-a întâmplat în acea noapte.

„În urma verificărilor s-a stabilit ca în urma primului apel la 112 nu a fost direcționat echipaj la fața locului de către dispecer.

Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj care a constat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei.

 La data de 21 februarie conducerea I. P. J Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față  de polițist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infractiunii de neglijență in serviciu, de către polițist”, a transmis poliţia.

Filmul evenimentelor

Nenorocirea a avut loc la 31 ianuarie 2019, în comuna timişeană Sânandrei. Era 4.30 dimineaţa când Dorin Muntean (32 de ani) a venit acasă la Mihai Laiu ca să-l ucidă. Uşa era încuiată, însă acest lucru nu i-a stat în cale. A luat drujba şi a facut-o bucăţi. În casă era victima împreună cu băieţii săi  de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. Cei trei tineri au sărit pe geam şi au scăpat, însă atacatorul a reuşit să-l ucidă pe bărbat.

Motivul omorului: criminalul, nemulţumit de o tranzacţie

Dorin Muntean, care timp de 10 ani a trăit în Spania, cumpărase,  în vara anului trecut, o maşină de la victimă. După o săptămână cumpărătorul s-a răzgândit şi a vrut să îşi ia banii înapoi. Este vorba de 2.000 de euro. Astfel, a adus maşina la poarta vânzătorului, a lăsat-o acolo şi a cerut să îşi primească banii înapoi.

De aici a început scandalaul. Timp de mai multe luni Dorin Muntean l-a ameninţat pe cel care îi vânduse maşina, iar într-un final l-a decapitat.

După ce l-a ucis, acesta a plecat spre casă, plin de sânge cu drujba în mână.

Bărbatul este cercetat pentru omor calificat iar în prezent este arestat preventiv, aflandu-se în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul I. P. J. Timiș.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net