Incredibil! Cerşetor bătut crunt de paznici, în curtea unui spital din Iaşi

Ultima actualizare:
Paznicii Spitalului de Urgenţă Iaşi îi cer cerşetorului să plece
Paznicii Spitalului de Urgenţă Iaşi îi cer cerşetorului să plece

Scene de o cruzime greu de imaginat au avut loc în curtea unui spital din Iaşi. Un cerşetor bătrân a fost bătut crunt de paznicii unităţii medicale. Cu toate că prin zona respectivă treceau mai multe persoane, nimeni nu a intervenit să-l ajute pe bietul om. Totul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit publice. Poliţia s-a autosesizat şi face verificări.

Un martor a povestit cum cum doi agenţi de pază se apropie de bătrânul care stătea liniştit pe o bancă din faţa intrării de la UPU. La un moment dat, unul dintre ei l-a tras pe om pe om pe jos apoi l-a târăşte după colţul clădirii. Acolo cei doi pznici l-ar fi bătut cu pumnii şi picioarele. Deşi în acel moment mai erau persoane în curte, nimeni nu a sărit în ajutorul bietului om.

Martorul care a filmat totul susţine că după un timp l-a văzut pe om şchiopătând şi vânăt la un ochi.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 13 martie 2019, în jurul orei 20.00, în curtea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Iaşi. Cel care a filamt şi a dat publicităţii imaginile a declarat, pentru Observator.tv,  că nu s-a putut apropia deoarece risca să îi fie scos bolnavul din spital. Martorul spune că în trecut ar mai fi avut altercaţii cu cei de la UPU care i-ar fi vorbit urât despre bunica lui.

Reprezentanţii spitalului au transmis s-a făcut sesizare către firma de pază şi urmează să anuţe  şi poliţia. „Bărbatul respectiv nu era pacient în spital dar regretam orice agresiune asupra unui om”. a declarat pentru Click! Dr. Diana Cimpoieşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi.

Poliţia a transmis că s-a autosesizat în acest caz, deoarece nimeni nu a anunţat acest incident. Anchetatorii vor merge la spital şi vor verifica informaţiile, urmând ca în urma investigaţiilor să se ia măsurile ce se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net