Incredibil! S-a dus la masaj erotic, dar a fost sechestrat, bătut şi tâlhărit de trei femei!

Ultima actualizare:

    Salonele de masaj erotic, paravane pentru prostituție
Salonele de masaj erotic, paravane pentru prostituție

Zicala conform căreia socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg i se potriveşte mănuşă unui bucureştean de 31 de ani. A vrut să simtă pe pielea lui un masaj erotic, dar a fost sechestrat, bătut şi tâlhărit. A scăpat din mâinile a trei femei doar cu ajutorul poliţiştilor.

Bărbatul a căutat pe internet un salon de masaj, unde să fie satisfăcut şi sexual. A ales o locaţie în sectorul 1, pe strada Ion Câmpineanu şi a mers în cursul zilei de marţi.

La intrarea în garsonieră a fost întâmpinat de trei femei, însă în urma discuţiilor cu acestea s-a răzgândit şi a vrut să plece. Cum reacţia bărbatului nu le-a fost pe plac femeilor, ele s-au supărat, au încuiat uşa şi i-au spus bărbatului că nu va pleca decât după ce le va da 300 de lei. Banii erau drept taxă pentru timpul acordat. Cum nici nu voia să audă de aşa ceva, bărbatul a dat să iasă, moment în care a fost lovit, zgâriat şi buzunărit de cele trei femei.

I-au luat cheile de la maşină, telefonul mobil şi portofelul în care se aflau mai multe carduri, 50 de lei şi actele personale (carte de identitate, permis de conducere şi certificat de înmatriculare a maşinii). Văzând că nu are cei 300 de lei ceruţi, dar portofelul este plin cu carduri, agresoarele l-au trimis la bancomat. I-au oprit drept garanţie doar cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare al maşinii, restul bunurilor fiindu-i restituite. Ghinionul lor!

Cum a pus mâna pe telefon, bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii au bătut imediat la uşa garsonierei. Ştefania (45 de ani), Ana Maria (26 de ani) şi Ana Maria (24 de ani) Nicolae, respectiv mamă, noră şi fiică, au fost audiate, două dintre acestea fiind şi reţinute pentru 24 de ore.

Poliţiştii fac cercetări pentru tâlhărie, lipsire de liberate şi şantaj.   

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net