Înfiorător! Ce a descoperit o puştoaică din Craiova în casa bunicului

Ultima actualizare:

    O imagine şocantă: aici a ajuns piciorul femeii lovite de maşină
O imagine şocantă: aici a ajuns piciorul femeii lovite de maşină

Marţi după-amiază, o fetiţă a mers să-şi viziteze bunicul, în cartierul Mofleni din Craiova. Ajunsă în locuinţa acestuia, fetiţa a ridicat privirea şi a fost la un pas să leşine. De tavanul terasei atârna un picior!

Copila care a făcut descoperirea cumplită şi-a revenit cu greu din şoc. Piciorul a ajuns acolo duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Banu Stepan, la 70 de metrui distanţă de casa bătrânului. O femeie de 71 ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost lovită în plin de o maşină, murind pe loc. Ajunse la faţa locului, rudele au observat că pensionara nu mai avea un picior şi au început sa-l caute. “Peste tot ne-am uitat, prin iarbă, prin grădinile din jur şi nimic. Noi ne uitam pe jos, nu pe sus. Vă daţi seama ce viteză a avut şoferul, dacă mamei i-a zburat piciorul atât de departe?”, spune Maricica Golea, fiica femeii decedate. Şi poliţiştii au periat toată zona, fără nici un rezultat.

Piciorul femeii decedate va fi supus unei expertize medico-legale. Ulterior, membrul amputat în accident va fi predat rudelor, care aşteaptă să-l primească pentru a o putea înmormânta pe femeie. Autorul accidentului este din localitatea doljeană Vârvoru de Jos, are 30 de ani si este cercetat pentru ucidere din culpă. În seara tragediei, rudele victimei nu s-au mai putut controla când au văzut-o pe bătrână în balta de sânge şi l-au înţepat pe şofer cu un cuţit în umăr. Rana a fost superficială, iar bărbatul n-a depus o plângere.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net