Înfiorător! Copil din Dej, găsit de medici în stare de comă și plin de viermi în propria casă

Ultima actualizare:

    Copilul a fost găsit de medici în stare gravă, plin de muște și viermiFoto: Pixabay/Shutterstock
Copilul a fost găsit de medici în stare gravă, plin de muște și viermiFoto: Pixabay/Shutterstock

Caz alarmant în municipiul Dej din județul Cluj, unde un copil a fost găsit în propria locuință în stare de comă, plin de muște și de viermi.

Micuțul în vârstă de 9 ani a fost găsit de medici în stare de comă, având mai multe leziuni infectate la nivelul corpului pe care deja se instalaseră muștele și viermii. Acesta locuia cu bunica lui într-o casă insalubră.

Medicii l-au transportat de urgență la spital, în stare de comă, dându-i puține șanse de supraviețuire având în vedere starea gravă în care se află. 

Copilul a ajuns la spital în stare critică, cu răni și necroze pe tot corpul

Minorul era în grija mamei, însă acesta stătea mai mult cu bunica, potrivit observatornews.ro. Aceasta din urmă a fost și cea care a sunat la 112, anunțând că micuțul este inconștient și că nu se mai ridicase din pat timp de trei săptămâni. Medicii care au intervenit la caz spun că acesta era pur şi simplu mâncat de viermi şi de muşte, inconștient în pat și plin de răni infectate pe abdomen, spate și picioare, mai arată sursa anterior menționată.

Copilul a ajuns la spitalul din Dej cu răni și necroze pe tot corpul. De acolo a fost transferat în stare ciritcă la Cluj-Napoca, dar medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Mama copilului i-ar fi administrat acestuia sedative

La spital a venit și mama băiatului, care potrivit unor surse nu prea stătea pe acasă să aibă grijă de micuț. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi administrat fiului ei sedative pentru a-l ține în starea respectivă, copilul suferind de ADHD (tulburare hiperactivă cu deficit de atenție).

Medicii de la Cluj-Napoca au anunţat poliţia, iar bunica şi mama le-au spus autorităţilor că băiatul are probleme psihice şi că nu s-a mai ridicat din pat de aproximativ 3 săptămâni. Bunica a mai declarat că băiatul ar fi sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon.

„În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net