Infirmieră beată criță, la un spital din Iași. Ce consecințe va suporta femeia

Ultima actualizare:

    Spitalului Clinic „Sf. Spiridon” din Iaşi    FOTO. Adevărul
Spitalului Clinic „Sf. Spiridon” din Iaşi FOTO. Adevărul

A ”confundat” barul cu locul de muncă! O infirmieră de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași a mers la serviciu într-o stare vecină cu coma alcoolică. Și medicii s-au șocat de rezultatul analizelor de sânge: 3.43 mg la litru! Acum riscă să fie concediată.

Infirmiera, în vârstă de 47 de ani, își făcuse un obicei: venea mereu sub influența alcoolului. Departe de ochii șefilor, mai ales că lucra în tură de noapte, femeia mai mult dormea decât își făcea treaba. A avut și colegii de partea sa, care au acoperit-o tot timpul.

Până în urmă cu câteva seri, mai exact pe 2 decembrie, când infirmiera s-a prezentat la intrarea în tură abia ținându-se pe pe picioare. Colega de tură, sătulă să muncească și în locul ei, și-a anunțat superiorii. A mers la medicul de gardă și la conducerea spitalului, unde a povestit totul.

Avea o alcoolemie de 3,43 în sânge

Mangerul unităţii medicale a cerut ca femeii să-i fie recoltate probe biologice. Rezultatul a fost șocant: 3,43 mg la litru. Pentru că starea în care se afla nu-i permitea nici să lucreze, nici să meargă acasă (locuieşte în afara oraşului), conducerea spitalului a decis să o lase peste noapte să se odihnească într-o cameră din incinta unității.

În apărarea sa, femeia le-a spus șefilor că a consumat doar un pahar cu vin în dimineața respectivă. Iar motivul ar fi că are probleme în familie. Se pare că mai mereu avea pe corp vânătăi, semn că era agresată fizic de partenerul de viață. Acesta ar fi și motivul pentru care colegii au închis ochii luni de zile, scrie bzi.ro. După acest episod, aceiași colegi au convins-o să accepte un tratament de specialitate.  

Riscă să fie concediată

Până când comisia de disciplină va hotărî cum va fi sancţionată, luându-se în discuțiee chiar și concedierea, infirmiera va continua să aibă grijă de bolnavi, ănsă în tura de zi. Femeia avea grijă, printre altele, să spele bolnavii şi să-i ajute pe cei care nu se puteau deplasa. Transporta şi sângele recoltat de la pacienţi către laboratorul de analize.

Citește și:

Asistentă medicală sechestrată de amant. „A urinat pe mine”

O asistentă din Sălaj și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net