Infirmierul român care seda și viola pacientele de la neurologie din spitalul Padova

Ultima actualizare:

    Deși este căsătorit, românul a fost în stare de astfel de fapte josnice
Deși este căsătorit, românul a fost în stare de astfel de fapte josnice

Un român angajat ca infirmier la Secția de Neurologie a Spitalului Padova, Italia, este acuzat că seda pacientele, după care le viola. Cristian Emil Corneanu (41 de ani) a avut patru victime.

La începutul anului 2017, Cristian Emil Corneanu a fost arestat la domiciliu, după ce în luna decembrie a sedat și violat o pacientă. Anchetatorii au descoperit că femeia nu este singura victimă. Românul a procedat în același mod și cu alte trei paciente, două italience de 20, respectiv 30 de ani, dar și o româncă, tot de 30 de ani.

Cele trei femei au fost paciente ale Secției de Neurologie și l-au reclamat recent pe Corneanu. Documentele arată că victimele au fost ”îngrijite” de român, acesta administrându-le sedative, după care le mângâie ușor în părțile intime.

Victimele din urmă nu au fost sedate complet și astfel, bărbatul nu a reușit să consume un raport sexual complet cu ele, la fel ca în cazul din decembrie cu pacienta de origine chineză. Atunci, pacienta s-a plâns să s-a simțit violată, deși era  în stare semi-conștientă, motiv pentru care șefii secției au decis să instaleze camere ascunse.

Cristian Emil Corneanu a fost surprins de camere în timp ce acționa asupra pacientelor și în momentul de față se află în arest preventiv. Bărbatul este căsătorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net